Leverans av gardinstänger som skall monteras!


I dag kom dom äntligen mina gardinstänger. Det har inte varit helt lätt att få tag på gardinstängerna jag vill ha eftersom många leverantörer har semesterstängt. Men i morse kom leveransen. Jag skall sätta upp två gardinstänger bakom varandra eftersom jag skall ha två gardiner på plats i min walk in closet. En stång, den som är längst fram, där skall ha dom vackra gardinerna i sidentyg med bollfransar i turkosblått sitta! Jag ÄLSKAR tyget och det bästa är att jag återanvänder detta tyg. Jag har funderat på detta ända sedan jag sålde mitt sommarhus och har förvarat dessa gardiner i min garderob för att titta på ibland. Detta är ett tyg som innehåller precis allt av det jag älskar. färg, material, fantastiska lite extrama fransar.

Leverans av gardinstänger som skall monteras!

Tyget är helt magiskt och finns inte längre i produktion och särskilt med den bollfransen som jag sytt på! Det förstäker den turkosa färgen och blir helt underbart! Måste upplevas på plats!

Gardinstänger skall monteras

Stefan hjälper mig att montera stängerna från vägg till vägg. Han monterar med expanderbult i taket. Jag vill att mina gardinstänger skall sitta i taket för det blir absolut snyggast. Jag kommer sätta två stänger med lite mellanrum för att sedan kunna sätta ett tyg till bakom dessa fantastiska gardiner. Detta för att dels skydda sidentyget men också för att hindra insyn när jag byter om. Det skall så klart bli något fint men det kommer vi till senare.

Gardinstänger skruvas i taket

Detta kommer bli som en dröm. Eller det är redan en dröm som blivit uppfylld. Så glad över detta helt magiska rum. Nu saknas lite inredning i rummet som kommer på plats efter hand eftersom vissa delar är restnoterade. Men det är enligt principen att ”den som väntar på något gott”. Jag tycker ändå att det hela tiden händer saker så jag själv knappt hinner med har inget problem med att allting inte är 100% färdigt! Rummet är ändå helt njutbart!

Ljuset var inte perfekt för att ta foto men jag var tvungen att ändå ta några för att visa er. Skall ta mer foton när ljuset är perfekt!

Gardiner i min walk in closet

Har även satt upp min tak-krona men det skall även komma en spotlight skena på plats när vi kommit så långt. Det skall som sagt även komma mer gardiner på pl

Hoppas ni har en ljuvlig torsdag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.