Ligger efter på alla fronter men juklappar är inslagna!


Denna veckan började inte direkt bra! Jag Ligger efter på alla fronter men juklappar är inslagna till stor del i alla fall. Jag skulle gå ut och handla lunch och trillade illa i snön och drog till min axel rejält. Föll handlöst och landade på min högra axel så hela veckan har jag varit halvt invalid och ovanpå det den smärta det medför. Kan inte ens öppna en dörr med höger hand. Skadade även handen i fallet. Tack och lov så bröt jag inte handleden men handen är helt gul för tillfället och skar mig på något samtidigt! Jag vet knappt vad som hände när jag föll och jag hann inte ta emot mig själv på något sätt.

Tyvärr känns det inte bättre men jag tar värktabletter för att slippa den värsta smärtan. Detta gör att jag har undivikit allt som kan förvärra det som till exempel att skiva då det belastar jag axeln. Nu skriver jag ett inlägg och det har tagit en stund men börjar sakta men säkert.

Olyckan har medfört att jag ligger efter på alla fronter men det gjorde jag redan innan så det får vara ok. Det enda som jag är klar med, tack och lov, är alla julklappar och jag har även slagit in det mesta så där ligger jag bra till och det är kanske det viktigaste. Tur det för jag vet inte om jag klarat det nu! De sista klapparna får jag vänta med att slå in för det är trots allt lite tid kvar.

Det verkar som några varit snälla i år så vitt jag kan förstå.

Inslagna julklappar under granen

Mat att fixa i jul

Just nu funderar jag på mat i jul. Jag har tänkt att marinera och grilla egna revben och även göra egen rödkål utöver Janssons frestelse och jag måste komma i håg att beställa grynkorv som är min favorit. Julskinka förstås och sill måste man ha!

julbord
Julbord från förra året!

Jag skall definitivt göra en jultrårta med marsipantomtar och marsipangrisar! Som dekoration på bordet så blir det apelsiner med hela nejlikor!

Julltårta

I går var jag och köpte Lindh choklad i lösvikt för julafton. Så det blir defintitivt jul i år också!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.