Recept på dom godaste Bounty du kan göra


I går kväll blev det början till Bounty. Det som är bra när man gör Bounty och dom är perfekta att göra i steg. Så här kommer recept på dom godaste Bounty du kan göra. Först gör man smeten och ställer in smeten i kylen i minst en timma. Sedan efter ett par timmar så rullar man dom till kulor och ställer in i frysen, eller till och med dagen efter om man hellre vill det.

Recept på dom godaste Bounty du kan göra

Recept Bounty

1 burk kondenserad mjölk (Brukar vara ca 297 gram)

2 dl florsocker

200 gram kokos (en påse)

4-6 msk kokosolja (finns att köpa på burk från Kung Markatta)

200 gram Lindt mörk choklad (denna är till att doppa dom eller rulla dom i)

Gör så här

Man kan naturligtvis göra dom samma dag. Då gör du så här. Lägg alla ingredienser i en skål och rör till en jämn smet. Ställ smeten i kylen i minst 1 timma. Rulla till lagom stora bollar och ställ in i frysen i ytterligare 1 timma. Smält chokladen över vattenbad eller i microvågsugn och doppa eller rulla dom i chokladen och lägg några kokos flarn på toppen.. Lägg dom på ett smörpapper på en skärbräda och ställ in i frysen 1 timma.

Jag brukar variera form på mina Bounty här nedan ser ni att jag gjord dom lite avlånga. Det är en smakfråga och jag gör lite olika varje gång. En sak är säker, detta är bland det godaste man kan göra!

Hoppas ni får en bra start på er vecka!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.