Loppis och hittade krukor!


I går gjorde jag något jag bara älskar. Jag var på loppis och hittade krukor från Hackefors! Älskar att gå och leta fynd på loppisar. Jag letar nästan alltid bara porslin och konstböcker. Älskar vintage krukor!

Loppis och hittade krukor!
Loppis och hittade krukor!

Som tur är så tycker vi alla olika om vad som är fynd så klart. Jag skall ha mina fina krukor i mitt orangeri. Dom kommer göra sig perfekt i där. Mitt orangeri har två faser. En på höst-, vinter- och tidig vårfas, när jag drar upp plantor och odlar för fullt. Sedan kommer nästa fas på försommaren och sommaren när jag fyller orangeriet med vackra ting och mycket blommande buketter på alla hyllor. Då är det tacksamt att ha små vackra ting som härliga vintage krukor från Hackefors.

Jag hade lite tur då en dam varit inne och lämnat krukorna precis innan stängning dagen innan! Sedan kom jag och fick se dom nästan med samma! Så roligt när man gör fina små vintagefynd!

Nu har jag diskat dom ordentligt och jag får nog se om jag inte hittar lite fina små blommor att sätta i krukorna redan nu så fort jag kommer i väg att handla några fina som blommor.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.