Loppisfynd som skall omvandlas till konst!


Denna vecka har startat på bästa sätt. Tänkte jag skulle visa mina loppisfynd som skall omvandlas till konst som jag hittade i söndags! Av en ren händelse så var jag på en liten loppistur i söndags. Jag hittade en hel del. Dessutom visade det sig att just den dagen jag var där så hade dom 50% på allt i affären. Det hade jag ingen aning om så jag blev väldigt glatt överraskad. Jag gick därifrån med många fina fynd. Jag tyckte jag handlade massor och det slutade på hela 169 kr. För det fick jag servisdelar till 2 olika serviser, en speldosa i porslin, ett ägg i porslin och en lampett. Wow så kul!

Loppisfynd som skall omvandlas till konst!
Loppisfynd som skall omvandlas till konst!

Porslin som skall bli konst

Först och främst hittade jag fina servisdelar som jag har tänkt att limma i hop till något roligt. Jag har gjort några sådana porslinsdekorationer tidigare till orangeriet. Det är roligt att ha något fint på hyllorna när odlingen är klar för säsongen. Jag tycker det är roligt att göra något fint av det som ingen längre vill ha. Serviserna är vackra men det finns i överflöd i loppisaffärer och ofta till väldigt låga priser. De kostade 30 kr så det kändes som ett fynd. Jag har redan massor.

Blått kinesiskt porslin
Vackra kinesiska koppar
Kaffeservis Bavaria Thomas
Kaffekannor i olika storlekar som är helt gudomliga!

Jag hittade också en vacker speldosa i porslin som jag föll för på grund av den vackra färgen som kommer bli fin på mitt glasbord i min walk-in-closet. Den är turkosgrön och helt underbar.

Speldosa i porslin
Speldosa i porslin

Lampett

Sedan hittade jag en lampett för 25 kr som är exakt identisk med dom jag redan köpt för 60 kr. Jag skall bara ta bort elen som någon monterat dit på senare år för det vill jag inte ha. Jag tycker dom är vackra att sätta på väggen som dekoration.

Loppisar är roliga. Det är just det där att vissa gånger hittar man absolut ingenting och plötsligt så finner man massor av fina fynd!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.