Första veckan med träningsuppföljning


Äntligen har jag verkligen kommit i gång. Detta är första veckan med träningsuppföljning. Den här gången på gymmet för att kunna parera alla mina skador och ändå träna. Det har gått lång över förväntan. Jag har denna gång bestämt att skynda långsamt p g a alla skador som jag måste få bukt med.

Första veckan med träningsuppföljning
Första veckan med träningsuppföljning

Träningsuppföljning med mätning

Jag har i dag gjort en mätning på dom 12 mätställen som jag mätte när jag startade. Nu har jag gått ner totalt 23,5 cm på en enda vecka och detta när jag enligt mina mått mätt tar det ”lugnt”. Jag är så himla nöjd. Mycket av detta är så klart vätska men det spelar mindre roll vad det är. Huvudsaken är att jag tagit tag i detta. Jag både ser och känner att det gett resultat. Det jag inte ännu har gjort är att gå ”all in på kosten”. För mig är det absolut viktigast att komma i gång med träningen och det har jag verkligen lyckats med. Kosten har jag börjat med men kör ingen strikt kost. Däremot tagit bort allt onödigt än så länge. Inget godis, och bra mat och mycket grönsaker.

Målet är att köra styrketräning 4 ggr per vecka. Förra veckan körde jag 5 dagar för att jag fick feeling. Det är ok, men jag måste också se till att vila kroppen. Jag tränar inte samma muskelgrupper varje dag så det är därför jag kan träna styrketräning 5 dagar i rad.

Så i dag måndag är det alltså dags att ge sig av till träningen igen och jag ser fram emot det och det är det bästa med allt. Gymmet jag startat på nu är fantastiskt och väldigt välutrustat och det har gjort att jag fick en extra kick. Allting blir så mycket enklare då när man slipper hitta alternativa övningar för att det saknas maskiner eller vikter.

Den här semestern skall jag se till att komma i bra form. Självklart kan jag inte träna på gymmet när vi åker bort men då får jag kompensera det på annat sätt. Huvudsaken är nu att jag har siktet inställt och det har jag verkligen. Den skönaste känslan är ändå att ha bestämt sig. Sedan vet jag att det är mycket disciplin som gäller för att få till detta långsiktigt. Nu är siktet inställt på Berith 2.0.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.