Nu har jag köpt mina favoritstolar


I går bestämde oss för att köpa nya stolar till utsidan på vår stora terrass så nu har jag köpt mina favoritstolar. På vår stora terrass på baksidan av huset så har vi ett antal ytor med olika sittgrupper. En av ytorna består av två stolar som vi köpte för länge sedan och som nu behövde en uppdatering. Det är ett bord i gjuten Aluminium från Byarum och två stolar. Bordet är superfin men stolarna har gjort sitt.

Nu har jag köpt mina favoritstolar
Nu har jag köpt mina favoritstolar

Min favoritstol alla kategorier

Jag har en favoritstol som heter Forest karmstol och nu har vi köpt 4 stycken i svart. Egentligen skulle vi bara ha två till just den hörnan men vi fick feeling och köpte 4 stycken i stället. Vi älskar designen på stolen Forest båda två. Vi bestämde att nu skall vi ha dom andra två utanför vår nya terrass som är utanför vårt nya matrum mot baksidan av huset. Med lite tur så får vi stolarna i början på nästa vecka. Dessutom skulle dom 4 stolarna kunna bilda en grupp om vi vill.

Nu har jag köpt mina favoritstolar

Vi köpte även ett litet side bord från Cane-line till den nya terrassen på framsidan. När man sitter i en av loungestolarna så måste man ha ett litet fint bord att sätta ner sitt champagneglas eller kaffekopp på!

Självklart måste Boss alltid vara med och kontrollera allt vi gör.

Cane-Line sidebord på plats
Cane-Line side-bord

Sedan blev det fredagsmys

Så himla roligt att göra fint hemma och köpte nya möbler och detaljer! Efter våra inköp så började jag duka i går för vår fredag. Det blev laxpaket som vi inte har ätit på flera månader. Jag längtade verkligen efter det. I laxpaketen skall lade jag blomkål, sparris och röda tomater med hummersås. Serverades med ett glas champagne.

Innan jag satte in paketen i ugnen så hällde jag hummersås på! Mums!

Önskar er en fantastisk fortsatt helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.