Måndag morgon och sista racet innan jul!


Nu är det måndag morogon och sista racet innan jul skall göras på jobbet! Alltid saker som måste avslutas innan man kan ta sin väförtjänta ledighet! Ja ni vet hur det blir. Själv skall jag själv jobba samtliga mellandagar, åtminstone som det ser ut nu.

I går gjorde jag Bounty och Mozartkulor med extra bling! Så nu har jag även lagt dom i små lådor med smörpapper i mellan!

Mozartkulorna tog jag lite extra glitter på för att göra dom fina. Jag tycker att just Bounty och Mozarkulor är pefekta inför jul och skall man göra något godis så är det just dom här två jag föredrar. När dom stelnat i kylen så skär jag bort all överflödig choklad.

Jag har ännu inte handlat någon julmat, men i går beställde jag grynkorv. Ja ni hörde rätt. Grynkorv är något som vi åt hemma hos mig och som jag älskar! Här i Göteborg är det inte lika lätt att få tag på den men i min affär kan man beställa! Alla andra år har jag fått leta i hela Göteborg fram tills förra året. Då tog jag reda på om man inte kunde beställa i den affären som jag handar och det visade sig att man kunde. Dom tar inte hem så mycket grynkorv för i Göteborg vet inte så många ens vad det är! Så är det när man kommer från en annan del av landet!

Hoppas ni får en bra start på er vecka!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.