Vi har gjort det så mysigt vi kan i all byggnation!


Nu är det verkigen inte långt kvar tills julen är här 2020! Vi har gjort det så mysigt vi kan i all byggnation. Vi har inrett vårt matrum med två högst tillfälliga bord och stolar. Det enda som är nytt i vårt matrum är våra matrumssoffor som vi är otroligt nöjda med i grå sammet. Jag sitter här hela tiden som nu när jag bloggar! Vi äter även alla middagar här. Även när jag jobbar sitter jag här med utsikt ända till vårt showroom. Jag ser nämligen vår nybyggda glasgång härifrån. Jag fullkomligt älskar rummet som flödar i ljus från två håll med stora fönsterpartier som vetter ut mot våra två helt nya terrasser, en på var sida!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är DSC01181-1024x685.jpg

Mysigt i vår byggnation

I övrigt är väggarna fortfarande gips som ännu inte spacklats i vårt matrum. Tapeterna ligger i ett litet paket och väntar på att bli uppsatta. Likaså golvet. Det är stora grå 60x60cm golvplattorna som skall läggas. Den öppna spisen skall målas och även taket skall spacklas och målas!

Så otroligt nöjd med alla våra terrasser, nya räcken och alla detaljer!

Det som fortfarande saknas är aluplåt som skall upp för att dölja regelverk. En detalj som gör så mycket för helheten och som gör att det ser proffsigt och genomtänkt ut.

På övervåningen är det samma sak fast där skall också golvet med värmeslingor läggs (på nedre plan är det redan ingjutit i plattan). Till rummet där uppe finns en dörr så det känns inte riktigt ännu att det ens finns ett rum ytterligare där. Vi har bara liksom inte fattat ännu att vi har ytterligare ett rum till! Ett rum med en underbar stor balkong! Ett rum som skall bli bara mitt. Min alldeles egna walk-in-closet!

Allt detta gör att vi förvarar lite verktyg, golvplattor till matrum, glasgång och walk-in-closet, tapeter, spackel och annat material på strategiska ställen. Det gör att det kanske inte helt som vanligt här. Allting blir så fint så man kan liksom inte störas av det!

Nu när det exteriöra är klart så längtar vi otroligt mycket att sätta i gång med resten. Vi har bestämt att vila oss lite i form över jul för att samla ny energi. Särskilt Stefan har jobbat den senaste tiden ute i regn, kyla och blåst och gjort det så fint! Så han om någon behöver ta igen sig lite och då passar julen bra!

Jag längtar efter att få sy alla gardiner till min walk-in-closet där jag redan har merparten av alla tyger! Ja det var lite om hur vi har det här hemma inför jul!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.