Minifredag med Champagne!


I morgon är det Kristihimmelfärdsdag. Så vad passar väl inte bättre än att fira minifredag med Champagne i kväll. Jag åkte och köpte två laxbakelser och Stefan har lovat att göra drinkmackor! Så mysigt! Som fredag fast vi kallar det mini-fredag eftersom det egentligen är en dag mitt i veckan. Här i Torslanda där vi bor så skiner solen och jag har redan varit ute i orangeriet och dukat lite smått. I dag skall vi bara mysa!

Minifredag med Champagne!
Minifredag med Champagne!

Lägtar efter paket

Vi har också fått ett paket under dagen när vi inte var hemma som Stefan åkte i väg för att hämta. Så jag hoppas att det är tyger från Designers Guild. Det hade passat perfekt att få dom så här i början på en långhelg!

Champagne på kylning

Själv springer jag omkring och fixar lite. Dukar i orangeriet och har lagt en flaska champagne på kylning. Så himla härligt med minifredag!

I vårt orangeri är det så mysigt att sitta bland persikor och vindruvor som växter för varje dag man kommer hit. Jag hoppas verligen på att det blir så många persikor som vi nu har på varje träd som är ca 75 stycken per träd uppskattar jag det till. Vindruvor ser det ut att bli i överflöd. Tänk att få göra en persikokaka med egna persikor. Det är en dröm!

Persikor i vårt orangeri
Mängder av vindruvor i stora klasar

Önskar er alla en underbar kväll och helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.