Möblera min balkong med möbler från Fermob!


Nu när jag äntligen bestämt mig hur jag skall möblera min balkong med möbler från Fermob. Valet av tapeter är klart. Jag har även beslutat att återanvända ett av mina mest underbara tyger i siden med en magisk frans som jag sytt på sidengardinerna. Inget svårt val. Jag har letat en plats att kunna använda dom på. Det passar väl perfekt i dessa tider med miljötänk och att återanvända. Detta tyget har jag sparat i många år. Då tyget är en av mina favoriter och något av det första jag köpte när kollektionen kom och det måste ha varit runt 2010 någon gång. Hade det i mitt sovrum i mitt sommarhus tidigare! Helt bedårande!

Möblera min balkong med möbler från Fermob
Möblera min balkong med möbler från Fermob

Färgen på balkongmöbler och tyget

Nu när jag valt tyg och tapet för min walk in closet så föll också balkongmöbler på plats. Dessa helt underbara stolar är en exakt färgmatch från gardinerna och att titta ut mot balkongen och se dessa möbler blir perfekt. Dessa utemöbler i pulverlackat stål kommer från Fermob. Jag har en hänggunga i trädgården i samma blå färg som jag älskar!

Tapet och gardiner från Designers Guild
Tapet och gardiner från Designers Guild

Stor balkong är en extra lyx

Här kan jag ta en kaffe i titta ut över vidderna. Balkongen är väldigt stor och härlig och det är lite extra lyx med en balkong i min walk in closet. Vem har det liksom. När vi byggde så var detta en självklarhet och det i sin tur bildar ett tak över glasdörrna på nedre plan. Perfekt att kunna ha dörren öppen även när det regnar men ändå är varm ute mot köksträdgården.

Utemöbler från Fermob i pulverlackat stål
Möbler i pulverlackat stål från Fermob

När min walk in closet är klar så står matrummet på tur att inredas. Ett steg i taget. Själv sitter jag varje dag och jobbar hemifrån just i vårt nya matrum. Det bästa rummet i vårt hus om ni frågar mig. Är så glad att vi byggde det.

I dag kommer tapeter troligen och sedan måste vi bara bestämma vilken dag vi startar i gång.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.