Sminka mig igen efter operationen!


Lång tid har gått. Gjorde första operationen i februari och den andra i maj. Nu äntligen kan jag börja sminka mig efter operationen och känna mig som vanligt igen. Det är en milstolpe. Har känts som en väldigt lång tid. Det var länge sedan jag visade en bild på mig. Men det finns helt klart skäl för det.

Operation nummer två
Efter operationen såg jag ut så här

Ärrbildning och hängande ögonlock

Vad har då hänt egentligen. Egentligen skulle jag göra en operation, men dom var tvugna att dela upp den i två delar. Eftersom det behövde läka mellan operationerna så fick jag vänta i 3 månader mellan ingreppen. Jag har haft en ärrbildning på ena ögonlocket och det i sin tur har gjort att denna ”klump” har gjort så ögonlocket trillade ner i synfältet. Det i kombination med ett ärftligt probelm. Det har nu resulterat i att det känns riktigt bra.

Sminka mig och känna mig snygg

Jag får dock inte sola eftersom såren då blir röda och kommer synas. Jag har därför ett siliconstift under smink för att hindra UV strålar från att bränna mig, men skall undvika solen annars. Inget direkt problem för mig. Jag har ett lång snitt även i hela pannan i hårfästet och där har håret lossnat. Det är nu så sakteliga på väg tillbaka. Sakta men säkert börjar jag känna mig som vanligt igen. Härlig känsla.

Faktiskt första dagen jag kan sminka mig och fixa mig helt som vanligt. Känns otroligt skönt. Tog på mig mina nya svarta jeans och ny topp och kände mig som en pingla igen! Vilken känsla!

Här kommer en bild från i dag när jag hade tagit på mig min nya topp men volangärmar som jag älskar. Skall köpa i fler färger har jag nu bestämt!

Jag är ”on top of the world”

Just nu känner jag mig som ”on top of the world”. Jag är så himla glad och tacksam för allt som livet har att ge! Dessutom kan jag sminka mig och måla ögonskugga om jag vill då jag inte längre har en klump där! Så himla lycklig en sådan detaj kan göra mig!

Sminka mig igen
Betyder mycket att känna sig fin

Känner mig som ny

När jag tog på mig nya kläder som jag ännu inte haft på mig från Custommade så kände jag mig riktigt fin. Det var verkligen behövligt efter denna långa tid. Under denna period har jag inte haft på kameran när vi har kört teamsmöten på jobbet. Inte roligt att visa upp sitt ansikte som jag sett ut. Nu är ordningen återställd igen.

Nu skall jag handla lite mer fina toppar till mig själv för det är jag verkligen värd! Så himla härligt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.