Montering av laddbox!


I dag har vi fått montering av laddbox fixad för vår bil. Så skönt att kunna ladda vår bilen på ett säkert och snabbt sätt! Det blev jättefint. Vi hade först tänkt sätta den på framsidan tillsammans med kontakt för vår husbil. Efter övervägande så beslutade vi att sätta laddboxen på sidan mot huset i stället. Det blev jättefin och laddboxen är i grått och svart och passar fint till huset.

Montering av laddbox!
Montering av laddbox!

Det tog en stund för oss att först bestämma viken typ av box vi ville ha eftersom det finns en uppsjö av leverantörer. När vi väl bestämt vad vi ville ha det så var det lite väntetid på montering av den laddboxen men nu är den monterad! Otroligt skönt och praktiskt. Nu skall vi bara sätta upp beslaget där sladden skall hänga när vi inte använder den. Vi måste bara köpa sarta skruvar först! Det hade nämligen inte montören, och det är som vanligt detaljerna som gör helheten!

Montering av laddbox!

Vi köpte även till en bättre kabel som är en 3-fas kabel Så nu har vi alla förutsättnignar att köra på el och ladda bilen kontinuerligt och säkert!

Just nu har vi en hybrid, men troligen blir nästa bil en elbil. Vi får se när det blir dags!

Önskar er en fortsatt bra onsdag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.