Mysfredag med allt vad det innebär!


Arbetsveckans sista dag fredag är här! Så härligt och nu blir det en mysig fredag med vovvarna. Ny blir det mysfredag med allt vad det innebär. Champagne skall läggas på kylning. Drinkmackor förberedas. Middag förberedas med allt vad det innebär. Nu när vi inte har ätit lax på länge så var det det vi längtade efter mest. Så det blir laxpaket med blomkol och sparris med hummersås.

Mysfredag med allt vad det innebär!

Jag försöker dra ner på kolhydrater. Det gör att jag ersätter potatis och ris med annat i möjligaste mån och ersätter med andra godsaker och i går blev det blomkål. Jag älskar nämlgen blomkål. Man måste ta det man tycker bäst om annars funkar det helt enkelt inte. Det blir till exempel jättegott att göra mos på blomkål, om ni inte provat så gör det! Förslag är att göra hemmagjorda köttbullar till!

Mysfredag med allt vad det innebär

Vi har som traditon att göra mysfredagar där vi firar veckans händelser och vad vi åstadkommit. Det finns alltid något att fira!

Mysfredagar startar här

Det är här vi brukar börja våra fredagskvällar. Vi verkligen älskar detta lilla hörna. Supersköna fåtöljer som ger stöd till ryggen. Verkligen en myshörna.

Mysfredag startar här

Närmar sig Tjugondaknut

Nu börjar det närma sig tjugondaknut och det är dagen när julen skall ut. Jag börjar lite smått och försöker piffa lite så det ser fint ut med blommor. Tar bort de mest juliga blommorna och ersätter med lite fräscha buketter. Det är absolut vårkänsla i det att ta bort julen!

Jag vill inreda nytt överallt och letar just nu tapeter till sovrummet som egentligen inte är prioriterat för det är redan jättefint men jag vill göra om.

Sovrum
Sovrum

I helgen blir det träning

I helgen skall jag ägna mig åt mig själv! Att träna och verkligen försköa ta ut mig själv. Det blir en bra start inför att jobbveckorna verkligen sätter i gång på måndag. Här regnar det men jag tänker utmana mig själv och regnet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.