Nästa steg i trädgården påbörjad!


I går gjorde Stefan i ordning marken där mina grå krukor skall stå vid väggen på vår utbyggnad, nu när väggen bakom är klar. Det blev fantastiskt bra och nu är nästa steg i trädgården påbörjad.

Nästa steg i trädgården påbörjad
Nästa steg i trädgården påbörjad

Stefan började gräva och köra bort jord i går eftermiddag där vår Buxbomhäck skall sättas längs den 13 meter långa muren. Det blev hör och häpna 27 lass som han körde bort. Även ett snöre är uppsatt för att vi skall sätta Buxbomshäcken rakt. På kvällen efter jobbet så rensade jag framför muren hos mina grannar för att det skall se snyggt ut. Jag tyckte att det är det minsta jag kan göra efter alla månader med stök och bygg på våran tomt. Nu ser det fantastiskt fint ut och det är härligt! Hoppas grannarna blev glada!

Anledningen till att vi inte tidigare satt häck här var helt enkelt för att när vi gjorde utbyggnaden hade vi ställnignar här, och då hade vi i så fall förstört häcken. Därför beslöt vi för att vänta med den sidan tills vi var helt klara. Vi tycker inte att det gör något att den kommer ”lite efter” bättre att det blir bra när det är klart!

Gräva för buxbomshäck
Nu gräver vi för fortsättning på Buxbomshäck

Tanken är också att behålla buxbomshäcken låg så den kommer snart komma i kapp. Jag skall jobba med övriga delar av trädgården så att det blir fint överallt! Ett steg i taget. Så himla härligt att vara i gång med denna delen som jag längtat så efter!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.