Nu är golvet lagt i min walk-in-closet


Nu är golvet lagt i min walk-in-closet. Härom dagen fick vi leverans av ekparkett detta rum. Nu är det redan klart och det blev så himla fint. Det är en väldigt speciell känsla att gå in i ett helt nytt rum och för första gången verkligen känna att det är ett rum. Detta är ett av rummen som är i den utbyggnad i två plan som vi har gjort. Hela tiden blir det nya känslor när arbetet går framåt. Dessutom mitt eget rum. Min egen stora walk-in-closet.

Nu är golvet lagt i min walk in closet
Nu är golvet lagt i min walk-in-closet

Det tog bara några timmar att lägga golvet

Stefan började strax efter lunch att lägga golvet och i eftermiddag var det alltså redan klart! Ett himla spring upp och ned eftersom vissa delar måste sågas till. Som vanligt har Stefan gjort den perfekta ritningen innan. När han sedan sätter i gång behöver han bara titta på sin egen ritning. Så jobbar Stefan, och det brukar gå väldigt fort allting. Han är extremt noga med allt underarbete! Det känns väldigt tryggt. Som ett exempel på det så hamnad golvet på millimetern på samma höjd som vår hus! Nu vet ni varför jag kallar Stefan millimetermannen, det är inte bara på skoj! Det är blodigt allvar!

Nu skall jag springa omkring i mitt rum hela kvällen och känna in det! Rummet är så klart långt i från klart. Det skall spacklas och målas. Tapeter skall upp och garderober monteras och inredas! Men bara detta att kunna gå in på ett nylagt golv gör mig lycklig. För att inte tala om den underbara balkongen som nu verligen syns på ett helt annat sätt!

Så det blir förstås firande med Champagne i kväll! Det är så härligt att vi har något att fira varje fredag. Tänk att det händer något bra varje enskild vecka. Jag känner mig verkligen lyckligt lottad!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.