Att fira det som händer under en vecka!


Vi har som tradition att fira på fredagar veckan som passerat. Att fira är ett sätt att verkligen uppskatta det man har att fira det som händer under en vecka. Ett sätt att dels ge oss själva kredit för allt positivt som händer. Men också för att faktiskt ta sig tid och tänka efter och förstå allt positivt som händer omkring oss. Vi lever i en värld som rör sig väldigt fort. För oss är det en viktig del av livet att stanna upp och fundera lite på vad vi har och var vi befinner oss. Vi är själva förvånade hur mycket fantastiska positiva saker som händer under en enda vecka. Hittills har vi aldrig behövt fundera på vad vi skall fira utan det har alltid varit självklart.

Att fira det som händer under en vecka
Att fira det som händer under en vecka!

Nya jobb och ny utbildning

Denna veckan har Stefan fått ytterligare nya jobb och jag har kommit in på en utbildning jag vill gå och fick ett telefonsamtal om detta sent på fredag eftermiddag. Ett samtal som innehöll så mycket mer än bara att jag kommer att kunna gå denna utbildning. Jag skall berätta om detta senare. Vi har också kommit ännu en bit med vår trädgård och utbyggnad. Stefan har både lagt golv i min walk-in-closet och gjort färdigt min rabatt där jag skall plantera murgröna i dag. Så vi känner oss så oerhört tacksamma för vad vi har och vad vi lyckats åstadkomma. Det är där i hemligheten ligger. Att man måste titta på vad man lyckats med. Som en enda positiv spiral.

Jag och Stefan har en sak gemensamt som driver oss. Det är att vi alltid strävar framåt och letar nya möjligheter och det skulle jag säga, är ett sätt att leva! Vi har ständigt nya planer och projekt och sitter aldrig nöjda. Men vi älskar det båda två. Vi är liksom inte stöpta i den formen att sitta nöjda!

Att stanna upp och känna tacksamhet

Varför skrivar jag allt detta då? Jag tror att det kan vara ett bra tips till er alla där ute. Att stanna upp en gång i veckan och fundera på allt positivt som hänt under veckan! Ett sätt att reflektera och det i sin tur ger en positiv push att ta sig vidare framåt. Att känna tacksamhet och glädje!

Vovvar vill också vara med och fira!

För oss känns det som en väldigt bra tradition. Att man faktiskt tar sig tid att tänka efter och att man uppskattar det som händer. Vi är själva förvånade om hur mycket positiva saker som händer under en enda vecka. Så med det sagt så säger jag. Vad har hänt dig för positivt denna veckan? Det kan vara litet som stort! Det viktiga är att börja tänka i dessa termer för att förstå hur mycket härliga saker som faktiskt händer! Livet!

Så ta dig en funderare på vad som hänt dig som är positivt under veckan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.