Nu har förvaring börjat byggas i husbilen


Nu har förvaring börjat byggas i husbilen av Stefan. Stefan har inväntat några aluminiumprofiler och därför inte kunnat göra klart förvaringen tidigare. I går eftermiddagen var han och hämtade dom sista delarna och började bygga systemet. Systemet bygger på aluminiumskenor, dels längs hela garaget i husbilen. Även ett förvaringssystem där två backar blir som två lådor rakt in i husbilen. Viktiga saker som som Champagne, Coca Cola, Vatten och kanske konserver eller annat man inte vill ha i köket men inte heller vill behöva gå och hämta i garaget. Behovet kommer med säkerhet växla över tiden.

Här nedan ser ni aluminiumprofilerna och lådorna som är utdragna rakt in i husbilen från garaget!

Nu har förvaring börjat byggas i husbilen
Nu har förvaring börjat byggas i husbilen

På andra sidan är tanken är att alla möbler och annat vi redan köpt skall förvaras. Grill, utemöbler, matta hundbur och liknande.

Stefan är så himla noggrann och lämnar verkligen inget åt slumpen. Han har mätt in allt vi har som skall förvaras i bilen som vi vill ha med. Det är bord och soffor, grill, hundbur, matta och lite annat, och sedan gör han en praktisk förvaring av resterande. När man vill ändra förvaringen efter behovet av packning, då är det bara att ta ut ett antal förvaringsbackar och plötsligt finns det hur mycket utrymme som helst för något skrymmande.

Det finns olika storlekar på backarna beroende på vad vi vill ha med oss. Allt för att saker och ting inte skall åka runt och kunna förvaras på ett bra sätt.

Förvaringslådor som går rakt in i husbilen

Vi har en lucka i vårt stor badrum som man kan öppna och som går rakt in i garaget. Där har Stefan byggt som en lådfunktion som man kan dra ut. Det gör att man kan förvara lite skrymmande saker som flaskor för dryck och annat som man inte tycker skall stå i köket permanent!

Förvaringssystemet bygger på att man kan förändra det

Förvaringssystemet bygger systemet på att man kan förändra det efter behov. På motsatta sidan i bilen kan man bygga upp systemet med backar som man behöver för just den turen. Här behöver inget staplas på högar som man inte kan hitta sedan utan här kommer det vara maximal ordning och reda!

Nu har förvaring börjat byggas i husbilen

Vi kommer få en sådan fantastisk sommar. En sommar som inte kommer likna någon annan det är jag helt säker på! Det är så himla roligt när allting blir precis så som man har tänkt sig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.