Nu startar jobbet med min walk-in-closet!


Nu när vi är färdiga med det exteriöra delen av vår utbyggnad i två plan, så kommer den spännande fortsättningen på insidan. Nu startar jobbet med min walk-in-closet. Vi har hela tiden projekt som pågår. Denna delen är extra spännande eftersom den kommer bli helt ockå hållet min egna gigantiska walk-in-closet. Det skall bli min dröm.

Min walk-in-closet kommer bli en dröm

Detta är ännu en dröm som uppfylls. När vi flyttade in här så fick jag en egen walk-in-closet. Men nu har vi alltså byggt ut huset för att jag skall få en walk-in-closet som är mer än dubbelt så stor. Dessutom har den balkong. En balkong som mer känns som ett dansgolv. I botten våningen blir det vårt nya helt magiska matrum.

Balkong
Så här ser min walk-in-closet ut just nu

Värmeslingor i golvet

I dag har Stefan startat med att lägga värmeslingor i golvet. Just nu ligger det bara plattor här för att vi skall kunan går där inne. Sedan kommer spånplattor som har utfrästa spår där slingorna skall ligga. Detta eftersom man inte kan gjuta på andra våningen. Sedan skall ett golv läggas ovanpå! Så här ser det ut just nu!

Walk-in-closet

Mycket jobb och ett steg i taget

Vi är väldigt pragmatiska när det kommer till att jobba i våra projekt. Stefan jobbar ofta hemma mellan sina egna spisprojekt och just nu hade han lite tid över. Då startade han jobbet med min walk-in-closet och ingen är gladare än jag.

Som om inte det vore nog. När detta är klart så väntar vårt matrum på tapeter som vi nu har inrett tillfälligt. Dock använder vi vårt matrum dagligen som det är. Vi har köpt nya matrumssoffor och två högst tillfälliga bord som senare skall bytas ut. När det är klart så skall vi även göra klart glasgången som förbinder vårt hus med vårt showroom!

Någon brist på sysselsättning har vi således inte!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.