Nu vill jag ha sommar och plantera!


Nu är jag sugen på att plantera ut alla mina växter men jag vet av erfarenhet att det förmodligen kommer en köldknäpp ytterligare. Men längta är samtidigt väldigt härligt. Går och funderar på om jag skall sätt ut all sättlök någon kväll i veckan! Det hade varit härligt att se den på plats och nu kommer den inte trivas någon längre tid i orangeriet. Den behöver ut i landet och växa.

Så här fin är några av mina plantor med Jätteverbena!

Jag längtar jag till helgen för då har jag ändå tänkt att jag kanske kan köpa lite Blåregn och plantera ut alla mina Jätteverbena i mina blomlådor. Om jag har oändligt mycket tur kanske jag även kan fylla mina grå krukor med jord. Dom skall sedan stå längs med den nya fasaden

Jätteverbena

Även mina Dahlior ser väldigt fina ut men dom måste verkligen vänta till all eventuella frostknäppar är över så dom riskerar jag inte i första taget dom får nog vänta några veckor till. Detta är bara några av dom. Jag har några som hunnit växa till sig ännu mer.

Nu väntar jag bara på att lite blad skall slå ut på träden så man verkligen får vårkänslor! Jag brukar vänta att plantera ut det allra ömtåligaste till sista veckan i April. Det är funkat hittills väldigt bra, förutom en vår när jag var tvungen att åka och täcka allt planterat med fiberduk i sommarhuset.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.