Ny blomlåda redan klar för plantering


Vi håller på att färdigställa trädgården på framsidan och ännu är det väldigt tidigt att plantera vissa av växterna jag har tänkt mig! I går skissade Stefan på en lång planteringslåda på hela 5 meter. Nu är en ny blomlåda redan klar för plantering. Nu håller jag på att planera vad jag skall sätta för något här. Jag har en idé men vi får se om just den idén blir verklighet. För att göra klart överallt så måste det bli lite varmare. Det har verkligen inte varit skönt väder i helgen. Även om solen lyst så har det blåst fruktansvärt mycket. Här uppe på höjden där vi bor blåser det alltid lite extra. Det blir i alla fall lite mer färdigt för varje dag som går!

Ny blomlåda klar för plantering
Ny blomlåda klar för plantering mellan trappen och den nya utbyggnaden

Blomlådan är 5 meter lång

Hur som helst så byggde Stefan ytterligare en låda mellan trappan och fasaden på utbyggnaden. Han hann med att både köpa vikre, bygga lådan, isolera den med platonmatta och fylla den med ytterligare 10 säcker jord! Ja, förutom att han gjorde värmegolvet i min walk-in-closet också förstås. Helt otroligt.

Så här ser den ut. Det blir så himla fint och det kommer bli ännu finare när jag kan plantera överallt med växter. Ber till vädergudarna om fin väder så att det kan ske snart!

Blomlådan är 5 meter lång
5 meter lång blomlåda som isolerats med platonmmatta!

Så här såg det ut innan Stefan satte i gång byggandet i dag! Där det ligger säckar med jord har Stefan i dag byggt ännu en blomlåda!

Spännande fortsättning följer. Jag längtar så mycket till att få börja plantera på allvar. Det roliga är att då är det bara det roliga kvar. Bara att plantera och vattna! Allting är klart. Jorden påfylld och gödsel lika så. Bevattning är på plats så det är bara att köra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.