Värmeslingor på plats i min walk-in-closet!


Det går fort nu även på insidan. Vi har väntat avsiktligt med insidan tills vi var klara exteriört med husets utbyggnad och terrasser. Vet inte hur det gick till men på två dagar så har Stefan både röjt ut. Isolerat bjälklag och lagt det golv som skall bli värmeslingor på andra våningen. Varit och slängt massor med isolering på återvinning. Han har också dragit samtliga värmeslingor. Så här ser det ut just nu!

Värmeslingor på plats

Just nu skall man helst inte gå här inne utan nästa steg är att lägga golv.

Golv med värmeslingor på andra våningen

Stefan försöker alltid hitta nya bra lösningar och denna lösning med värmeslingor på andra våningen är guld värt eftersom vi då slipper att ha störande element här inne som tar plats. Systemet är utfrästa spånskivor som man lägger ovanpå det isolerade bjälklaget och sedan har man en slang som skall dras i dessa slingor och fram till det skåp som sitter på väggen där det skall kopplas in. Därefter läggs golvet på plats. Vi kommer behöva täcka golvet direkt eftersom vi skall måla och spackla här inne så vi vill inte ha några skador.

Gipsa skorstenen som går upp på taket

I går kväll var Stefan också och hämtade gips för att regla upp och gipsa runt skorstenen som kommer upp från vårt nya matrum och upp genom mitt dressingroom. Nu börjar det verkligen kännas som ett rum! Nu är själva rummet klart och förutom golvet så är det ytskickt som skall göras.

Värmeslingor på plats

Inredningen i min walk-in-closet

Vi har gjort så fantastiska framsteg i helgen både i trädgården och i min walk-in-closet. Nu kan jag snart börja planera lite mer hur inredningen skall se ut. Jag har så klart en plan och en skiss. Lovar att visa mer framöver när vi kommer så långt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.