Buxbomsklot satta i trappan!


I dag började min dag tidigt. Jag har jobbat hårt hela dagen förutom ett litet avbrott. Jag var ute redan vid sjutiden och fortsatte med min buxbomshäck. Gjorde några justeringar och fyllde på jord. I bland får jag frågan hur jag hinner med så mycket. Svaret är enkelt! Jag jobbar väldigt mycket och lägger ner mycket tid på det jag tar mig för. Går upp tidigt och lägger mig sent! Behöver jag tillägga att jag ”älskart”! Annars hade det varit omöjligt!

Buxbomsklot på plats

Kran i mässing föreställande en groda

Vid lunchtid åkte vi en sväng ner till Varberg för att handla en vattenkran i mässing. För självklart måste vi har bevattning som fungerar tillfredsställande. Vi inhandlade även en bevattningsslang på 20 meter. Det är en svart slang med små hål i överallt och som har ett speciellt munstycke som ser till att det blir lagom tryck i slangen när man sätter på. Sedan lägger man den på jorden där man vill ha bevattning och sedan är det bara att sätta på vattnet. Så nu har jag även satt på bevattningen så att mina buxbomsplantor blir genomvattnade.

Grodan är så himla fin

Grodan är en likadan som vi har i vår lilla köksträdgård. Jag hade tänkt välja något annat men bestämde mig för denna för den är så fin! Så fort vi återvände hem så monterade Stefan den helt underbara kranen i denna delen av vår trädgård. Han satte en slang i guldfärg till grodan. Så passande!

Kran i mässing har nu fått sin plats i den nya delen av trädgården

Buxbomskloten planterades så snart jag kom hem

Jag inhandlade även 6 stycken stora buxbomsklot i varberg som jag sedan planterade i trappan som Stefan byggt med tillhörande blomlådor. Det blev verkligen precis så snyggt som jag tänkt mig.

Åkte även och köpte mer jord och gödsel och fyllde alla de grå krukorna. I en av dessa krukokr går det 250 liter jord. Där skall jag sedan plantera mina plantor med Jätteberbena och Kronärtskockor. Det kommer bli otroligt vackert mot den grå väggen.

Måste erkänna att jag är ganska trött i kroppen efter dagens jobb. Men nu skall jag vila och titta på Let´s Dance! Önskar er en härlig kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.