Ny härlig vecka och nya framsteg i matrummet


En ny härlig vecka och närmare semester än någonsin och nya framsteg i matrummet som kommer fortsätta under veckan. Jag har två veckor kvar att jobba! Vet inte hur jag skall hinna med all och det blir troligen som det alltid blir att det spiller över på den första semesterveckan men det är ok.

Ny härlig vecka och nya framsteg i matrummet

Fogning av golvet i matrummet

I dag skall golvet fogas i matrummet. Stefan skall göra en blandning av färger mellna två fogfärger för att få en bra match till golvet som vi nu lagt. Golvet är så snyggt! Stefan tejpade upp de möbler och mattor vi nu har. Detta är något vi brukar använda oss av för våra kunder när dom inte kan få en känsla för hur det färdiga rummet kommer se ut. Detta är ett väldigt enkelt och bra trick för att få en känsla av hur rummet kommer se ut möblerat.

Tejpade upp möbler på golvet

Första juli är målet

Vårt mål är att matrummet skall vara klart den 25 juli. Det är då delar av möblemanget kommer och det hade varit roligt om vi kunde möblera matrummet då. Vi har även beställt två klädda stolar som har längre leveranstid men dom kommer bli som två små karameller i sammanhanget!

Jag ser ser mycket fram emot att matrummet skall bli klart! Det är en härlig känsla av att ha gjort precis allting på egen hand. Nu när vi håller på att färdigställa rummet så känner vi hur mycket vi saknar det. Vårt matrum har redan hunnit bli ett av de bästa rum vi har i huset. Öppet och med en terrass åt varje håll. Det är verkligen fantastiskt och precis så härligt som vi drömde om. Nu skall jag bara se till att min lilla mamma får komma hit och titta! Visa henne allt vi åstadkommit under det senaste året när pandemin har härjat som värst och vi inte ha kunnat träffas!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.