Härlig helg och mycket sol och jobb!


Hela denna helgen har varit helt fantastisk. Trots mycket jobb med vårt matrum och golvläggning så har vi passat på att mysa mellan härdning. Så verkligen en härlig helg med mycket sol och jobb, men ändå supermysigt. I lördags grillade vi och hade en underbar kväll men med otrolig värme.

Härlig helg med mycket sol och jobb
Härlig helg med myckcet sol och grill

I går kväll grillade kött, halloumi och med en potatisgratäng i ugnen. Självklart fick vovvarna samma sak! Vi hann även med att köpa nya mattor. Eller rättare sagt beställa nya mattor som kommer om cirka 14 dagar. Vi har verkligen både jobbat och och njutit.

Härlig helg med mycket sol och jobb

I dag har vi fortsatt jobba med matrum och Stefan har lagt det sista medans jag har rensat ogräs och fixat i alla rabatter. Jag skall visa i ett annat inlägg vad jag har gjort. Jag har även varit på Blomsterlandet och handlat lite extra växter och bytt ut lite vårblommor till sommarblommor! Så himla fint är det överallt.

Nu härdar hela golven i matrummet och i morgon är det dags för fogning. Vi har till och med hunnit med att bestämma nya tapeter för hela nedervåningen och vår glasgång.

Nu är det dags för en kvällspromenad med vovvarna!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.