Nya fina påslakan till husbilen!


I går fick även husbilen en överraskning. Nya fina påslakan till husbilen! Vi har haft ett set som vi tvättat och lagt in igen. När man har vovvar så behöver det tvättas ännu oftare än annars. Då vill man ha något lika fint att byta till. Nu har vi ytterligare ett helt underbart set till från Designers Guild i olika gröna nyanser. För säkerhetsskull likadana set även till våra sängar här hemma.

Nya fina påslakan till husbilen!
Nya fina påslakan till husbilen!

Jag skall vänta att bädda i husbilen tills vädret blir lite mer tillåtande. Vi har köpt vinterdäck till vår husbil, men vi har faktiskt inte satt på dom. Vi insåg att vi inte kommer ha tid att använda den nu i vinter, men kanske byter vi lite senare, det får vi se. Annars får det helt enkelt bli nya turer till våren igen. Men oj, vad vi älskar vår husbil. Den blev precis så bra som vi hade tänkt oss.

Nya fina påslakan till husbilen!

Så här ser vår husbil ut på insidan för någon som missat detta. Jag har så klart sytt alla gardiner och kuddar. Alla tyger kommer från Designer Guild.

Nuvarande påslakan i husbilen ser ut så här! Underbart! Men det är som sagt roligt att ha något att byta med! Så man slipper tvätta, mangla och lägga in igen!

Bäddat i husbilen med nytt duntäcke

I somras köpte jag vackert porslin från Versace till husbilen! Älskar det och längtar tills vi kan ut och åka snart igen!

I vår och sommar kommer vi åka iväg mycket mer och längre. Ännu har vi inte planerat exakt var, men vi har pratat om några ställen. Det fina med husbil är att vi behöver inte boka någonting. Vi tar bara vår bil när vi känner för det. Packar med god mat som vi vill ha och åker i väg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.