Nya tyger och kuddar till vårt showroom!


I går beställde jag lite nya tyger och kuddar till vårt showroom för att sy kuddar av. Det kommer bli härliga karameller. Jag ser så fram emot leveransen! Jag beställde också 2 kuddar till mig själv och en av dessa underbara kuddar skall vara i min walk in closet. Den andra kudden skall vara i vår nya soffa! Ni hittar denna underbara kudde HÄR

Kudde Designers Guild
Nya tyger och kuddar till showroom!

Visst är dom vackra med sina underbara färger! Nu skall det bli vårkänsla i mitt hem hade jag tänkt. Hur gör ni för att piffa upp era hem inför ljusare tider! Jag förbereder mig inför att jag skall ta bort julen och då vill jag gärna ha något fint att ersätta med för julpynt gör ändå en väldigt härlig känsla till hemmet. Men det är också lika härligt när man kan plocka bort det och göra lite ”vår”. Jag tycker att jag alltid vill hitta på något lite extra så man känner att nästa årstid är på intågande.

Nya tyger och kuddar till vårt showroom!

Tyger som jag beställt

Jag har bland andra beställt detta vackra tyg i skuren sammet! Det skall bli vackra kuddar i 45x60cm. Jag älskar kuddar i skuren sammet för dom håller sig så fina i väldigt många år. För mig är kuddar en investering i mitt hem som håller i minst 20 år. Jag köper alltid kuddar av kvalitet och då gäller det även innerkuddar.

Om ni själva vill sy kuddar med dragkedja så hittar ni en bra beskrivning HÄR som jag har gjort till er.

Designers Guild Odisha Peridot
Nya tyger och kuddar till vårt showroom!

Det här tyget är som en vår-äng för mig! Gör mig riktigt glad att titta på! Tyget nedan kommer från samma serie men i en helt annan färgställning!

Odisha Cobalt Designers Guild

Sedan måste man alltid ha en kontrast och som gör att balansen blir fin. Då fungerar svart/vitt med ränder och rutor perfekt till annars mönstrade tyger

Queluz Noir Designers Guild

Nu väntar jag hem tygerna och sedan skall jag sätta i gång att sy till vårt showroom.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.