Nytt år nya planer!


Nytt år nya planer! Vi har haft en underbar Nyårsafton tillsammans med vovvarna. Jag gjorde köttbulle-cocktail till vovvarna och Räk Cocktail till mig och Stefan. Till varmrätt blev det ugnsbakad fläskfilé med potatisgratäng och sparris. Till dessert blev det marängsviss, min absoluta favorit! Vovvarna fick så klart sitta med vid bordet! Dom är familjemedlemmar.

Nytt år nya planer!
Vovvarnas cocktail bestod av nystekta köttbullar

Väntan är svår i bland innan matte säger dom där förlösande orden ”varsågod”.

väntan är lång

Jag är superglad över mina nya ljusstakar som jag köpte i går. Jättefina och dessutom omöjligt för stearinet att rinna ner på bordet. Ultimat ljusstake ur den synvinkeln.

Nya ljusstakar

I går dukade jag med blommor och härligt porslin från min favorit Designers Guild. Ett porslin jag investerade i redan för nästan 30 år sedan. På den tiden lade jag flera tusen kronor i månaden på att köpa dom delar jag ville ha. Jag har aldrig ångrat det någonsin, utan tvärtom väldigt tacksam för att jag gjorde just det. Sedan har jag kompletterat under åren. Nu finns inte porslinet att köpa längre och jag har massor av delar i olika färgställningar. I min ungdom så färgsatte jag en hel våning efter just mitt färgerna från mitt Designers Guild porslin som går i lila, limegrönt och koboltblå. Det blev superfint!

Fyrverkerier vid 12-slaget

Vid 12-slaget tittade vi på alla fyrverkerier tillsammans med hundarna. Jag har ända sedan jag fick min första hund alltid prioriterat mina vovvar på nyår. Vi tittar på fyrverkerier tillsammans och det gör att mina hundar inte är rädda för smällare. Dom förstår var det kommer i från eftersom dom fått lära sig att titta på det tillsammans med oss och äta godis och mysa. Fonzen är jättefascinerad och tittar sig omkring utan att säga ett knyst samtidigt som han sitter i min famn.

Vi gick upp sent i dag för att vara oss. Jag vaknade vid 08:00 och då sov hundarna så jag fick väcka dom! Nu har dom somnat igen medans jag sitter här i mitt underbara matrum och bloggar och dricker kaffe. Älskar den där första stunden på morgonen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.