Odling och ägnat mig åt min trädgård!


Ni kanske undrar varför jag plötsligt inte bloggat! Jag måste erkänna att hela Ukraina situationen har slukat upp mig. På gott och ont! I dag jag fokuserat på odling och ägnat mig åt min trädgård! Det är viktigt att engagera sig men man måste också se till att må bra och säkerställa sitt eget månende för annars kan man inte hjälpa andra. Så i dag har jag helhjärtat ägnat mig åt min trädgård och planteringar.

Så här såg en av dom vackra Dahliorna ut förra året, men i år har jag så många fler!

En av de första Dahliorna jag valde

I veckan fick jag äntligen alla mina Dahlia-knölar. På Instagram har jag lagt upp stories i alla fall om ni är nyfikna på vad jag gör. I dag har jag planterat mina 27 knölar i krukor som jag ställt här på insidan. Det i sin tur gjorde att jag var tvungen att placera om alla plantor jag har inne, med orangeriet!

Luktärtornas tid är snart här

Jag har dessutom varit och handlat jord och gjort i ordning alla mina balkonglådor som jag brukar odla luktärtor i och gjort fint där och fixat. Har även köpt massor med frö till luktärtor och skall göra världens finaste ”staket”.

Jag har även satt ännu fler fina penséer på framsidan i rosa, gult och blått! Med tanke på vad jag skrev i inledningen så har jag inte tagit en enda bild i dag. Jag har bara ägnat mig åt mig själv.

Nu i kväll åket vi och hämtade mat och åt supergod mat! Nu har jag tagit en skön dusch och tvättat håret och ser fram emot morgondagen på kontoret.

Det var lite om mig så ni inte tror att jag alldeles försvunnit! Hoppas ni haft en fin helg och tänk på att när det händer så mycket hemskt i världen som det gör just nu. Se till att ta hand om varandra! Det är alltid viktigt men nu ännu mer just nu!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.