Planterat rosa pelargorner med rosa snöflinga!


Nu har jag Planterat rosa pelargorner med rosa snöflinga! Jag hittade de mest bedårande Pelargoner i en kall rosa färg. Blomman heter faktiskt snöflinga även när den är rosa. Planteringen blev så himla fin. Jag brukar förespråka kontraster men det finns inga regler som inte har undantag. Kontrasten består i den mörkgrå krukan med penseér mot dom ljusgrå i betong. Jag tycker att det blev bedårande vackert!

Planterat rosa pelagorner med rosa snöflinga!
Planterat rosa pelargorner med rosa snöflinga!

Jag har också ställt krukorna lite annorlunda. Lite på snedden bredvid varandra och flytta upp mina rostiga kronor och små mossdjur. Jag tycker det blev otroligt vackert! Krukorna jag har är väldigt gamla. Dom köpte jag för 15 år sedan ganska exakt när vi flyttade in i detta hus i maj 2007. Jag gillar krukorna och dom får hänga med åtminstone ytterligare ett år även om dom är lite fula på utsidan. Tänkte jag skulle fixa till dom lite så att dom blir fina igen på utsidan.

Planterat rosa pelagorner med rosa snöflinga!
Krukorna är 15 år gamla och jag skall fixa dom lite på utsidan

Mina fina rostiga kronor är så vackra. Stefan blev glad över att jag flyttade dom så att dom inte är i vägen! Här är det ingen som kan snubbla över dom!

Jag gillar alla vackra blommor och krukor. Min krukträdgård är jag väldigt förtjust i och när allting blommar på sommaren är det ljuvligt att sitta här och ta en kopp kaffe och njuta av utsikten.

Pyssla i trädgården är rogivande

Jag tycker det är underbart att bara gå omking och pyssla lite. Sopa lite här. Vattna där det behövs och titta på hur långt saker kommit i trädgården. Det är det som är tjusningen med en trädgård. Visst är det en hel del jobb, men det man tycker är roligt är sällan jobbigt.

Nu inväntar jag på att börja avhärda alla mina Dahlior. Det har jag tänkt göra i denna veckan och där i mellan skall dom i stället få stå i orangeriet! Sedan blir det intressant var exakt jag skall plantera alla Dahlior. Jag planerar att plantera ut dom runt den 15 maj. Jag här nämligen några fler än jag har plats för egentligen. Men jag känner mig själv så jag är säker på att jag skapar en fin plats.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.