Kontoret tar steg framåt!


Kontoret börjar nu ser ut som ett kontor. Alla glasväggar till konferensrummen har kommit upp. Här ser ni ett av våra projektrum som är glasat på två väggar. Det kommer sedan upp gardiner för att göra det lite mer ombonat. I just detta rum kommer det fräckaste av möbler ett stort bord med bänkar på sidorna där två bänkar kommer vara med möjlighet att gunga!

Köket är klart och blev perfekt. Nu är det bokat för installation av kaffemaskin och sifon den fredagen den 29 kl. 13:00 så allting skall stå klart på måndag den 1 april när vi flyttar in. Det som kommer fattas då är lite av möblerna som är restnoterat men i det stora hela kommer det vara mycket som är klart.

Sockel skall så klart på och bakom döljer sig diskmaskin, kyl, kolsyreagregat. Jag har till och med beställt kaffekoppar med logga på! 🙂

Förvaring och printerrum är klart. Handtagen var jag i väg och köpte själv för att få rätt. Sedan gjorde Stefan en mall i aluminium för att det skulle skruva fast dom på exakt rätt stället! Attention to detail! Även här skall så klart sockel på men det skall läggas matta på hela golvet först och innan dess kan detta inte monteras.

Jag sitter och gör ”körlistor” för montering av diverse delar. Det är allt från AV-utrustning (videoteknik och skärmar i konferensrum), det är konferensrumsmöbler, gardiner, arbetsplatser och alla sittytor med mjuka möbler. Stora delar av de mjuka möblerna kommer först i vecka 18 på grund av att ett tyg var restnoterat!

Här har dom börat lägga den ljusare mattan i mitten där ett stort möblemang skall stå med två mjuka soffor som är 5,40 m långa och klädda i tyger som jag valt i mörkgrått, rosa och vinrött med inslag av grönturkos och petrol! Det kommer även ett gigantiskt högt runt bord som är svartlaserat med barstolar! Det kommer bli så fantastiskt fint!

I badrummen sparade jag lite på pengarna genom att måla kaklet mörkgrått. Det blev väldigt bra. Innan var det koboltblott och senapsgult och passade verkligen inte in i övriga inrednignen.

Detta var en liten sneak peak av hur lång jag kommit och ni kommer så klart få ser mer av vad som händer. Denna veckan skall alla golv kläs med heltäckningsmatta i mörkgrått och det kommer bli en känsla av att se det på plats.

Spännande fortsättning följer!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.