Så här fint har vi på vår framsida nu!


Vi jobbar nästan alltid. Även på vår lediga tid. I dag har vi jobbat i 8 timmar i gassande solsken. Till slut var jag tvungen att gå in en stund. Jag älskar sol! Men jag är inte personen som ligger och pressar i en solstol. Det blev därför lite för mycket för mig i dag så jag var tvungen att gå in när vi nästan var klara! Men så här vint har vi på vår framsida nu!

Från vår nya terrass ser det ut så här

Men så här fint ser det ut nu och bilden är tagen från vår nya terrass. Titta också på mina vackra Jätteverbena som jag odlat själv. Har totalt 15 plantor som jag placerat ut och dom är så vackra!

Så här fint är det på vår framsida nu
Nu börjar det bli riktigt fint på vår framsida
Från vår nya terrass ser det ut så här

Nu är till och med överskottet kört till återvinningen. Soptunnorna står på plats och allt känns verkligen ”ordning och reda”. Vi tycker båda att det blev så fint och färdigt för sommar. Förutom det lilla detaljen att vi skall göra rent all stensättning. Men det får bli en annan dag. Just i dag har jag fått en överdos av sol och behöver vara lite i skuggan!

Från gatan ser soptunneskyddet ut så här

Praktiskt och snyggt

Insidan ser ut så här. Det utrymmet som är bredvid soptunnorna är perfekt för sådant man inte vill skall stå framme. En säck med gödsel eller planteringsjord till exempel. Vi har valt att ha det öppet där soptunnorna står. Eftersom man inte får ha grindar för dom som kommer och hämtar soporna. I så fall måste man köra fram sopkärlen och det kommer vi inte komma i håg. Så vi kör på den standarden som funkar utan att vi skall komma i håg att flytta några sopkärl.

Vi är supernöjda med resultatet och små silverhattar i aluminium sitter på varje stolpe! Snyggt!

Soptunneskyddet från insidan
Insidan ser ut så här på soptunneskyddet

Nya Hortensior till mina stora krukor

Måste även visa mina vackra Hortensia som jag satte i mina stora krukor i går. Inte det jag tänkt mig men nu fanns inga fina på stam och då fick det bli så här. Det innebär inte att jag inte ändrar mig senare! Vi får se.

Ljusblå Hortensior
Ljusblå hortensior

Lite härliga krukor med blommor men där merparten knappt fått sin blad ännu på grund av den sena våren.

Krukträdgård hos PrettyHomeblog

Jag känner mig ofantligt nöjd med denna helg. Jag älskar när vi får mycket gjort! Nu måste jag gå ut och säkerställa att alla nysatta växer har tillräckligt med vatten! En så otroligt varm dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.