Middag för två hundar!


Denna helgen har verkligen bjudit på sommar! Det känns nästan som om man haft semester och varit borta mycket längre än vad man i verkligen har! Jag skulle duka upp med mitt melamin porslin men två killar som alltid vill vara med stal hela showen. Kunde liksom inte låta bli att ta bilder på dom!

Middag för två
Middag för två!

Det går liksom inte göra någonting utan att dom självklart skall vara med. Rolig bild på Fonzen när han räcker ut tungan åt mig!

Vovvarna konverserar vidare över en middag om ditt och datt! Jag kanske skall öppna vovv-restaurang i stället. Man får boka ett exklusivt bord med utsikt överköksträdgård och orangeri.

Tittar på solnedgången och njuter av livet!

Det var meningen att jag skulle ta lite fina bilder på melaninet. Men när hundarna dök upp så fick dom vara focus. Det går liksom inte att ta bort dom. Dom vill vara med över allt och är så himla gulliga så man smälter.

Nu måste jag fixa i ordning mig för en arbetsdag. I dag ser vädret lite mer osäkert ut. Det hänger tunga svarta moln i horisonten. Lite regn skadar inte efter en sådan här period med extrem värme! Jag tror naturen skulle må bra av lite regn.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.