Så här långt har jag kommit i min walk in closet


Tänke att jag skulle visa lite hur det ser ut i min walk in closet nu. Så här långt har jag kommit i min walk in clsoet. Nu är alla lådor på plats efter att vi fått vänta lite på leveransen. Så jag har precis börjat fylla på lådorna med det som jag bestämt att behålla. Jag är inte riktigt färdig ännu för det saknas lite detaljer.

Så här långt har jag kommit i min walk in closet

Utdragbara hyllplan med smycken

Jag har utdragbara hyllplan för smycken, glasögon och bälten. Det jag har försökt att åstadkomma är att planera min walk in closet så att det skall finnas gott om utrymme och inte bara precis det jag behöver! Jag tycker det känns lite extra lyxig att ha så många utdragbara lådor med glashyllor. Jag är så glad att jag valde det. Det blir så mycket finare när man verkligen har plats för allting!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Siden-tyg-med-pasydda-bollfransar-1-1024x685.jpg
Utdragbara hyllplan med smycken
Utdragbara hyllplan med smycken

Två skåp för mina väskor

Tidigare hade jag väskorna hängande på en vägg på krokar och det var väldigt fint. Nu ville jag göra något annorlunda och har därför gjort det två första skåpen som öppna med hyllor i glas där jag kan ha mina fina väskor!

Skåp för mina väskor
Härligt med plats för mina väskor

Hylla med en vikbar spegel

Jag tycker också det blev väldigt bra med min vikbara spegel som jag haft sedan många år tillbaka för att jag tycker att den är så vacker och plötsligt fick den en självklar plats.

Så här långt har jag kommit i min walk in closet
Den vikbara spegeln fick sin självklara plats

Lådor med glasfront

Jag har valt hälften täckta lådor och hälften lådor med glas. I glaslådorna har jag tänkt ha sådant jag tidigare hade på öppna hyllor. Fina tröjor och annat som jag tycker förtjänar att synas! I de täckta lådorna blir det underkläder, tröjor och jeans.

En egen träningssektion

Jag har även gjort en hel 100 cm garderob till en träningssektion och hängt upp mina snygga träningskläder. Sedan är tanken densamma med glasade- respektive täckta lådor. Jag har mycket baskläder för träning som passar bättre i täckt låda.

Träningskläder har fått en egen sektion

Glasbord med plats för blommor och roliga ting

Jag köpte mig ett litet glasbord för att kunna ha blommor och lite annat härligt på. Jag vill ha en lyxig känsla här inne och det tycker jag verkligen att det blivit.

Min vackra dagbädd som är som ett smycke i sig själv!

Det saknas fortfarande ett antal detaljer men jag visar lite mer så fort jag fått det på plats! Känner mig otroligt nöjd med min underbara walk in closet så här långt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.