Så taggad på min nya trädgårdsdel! 5 kommentarer


Jag är så full av idéer och så full av inspiration så jag snart spricker. Kan inte vänta tills jag får möjlighet att ”sätta tänderna” i den del av vår trädgård som just nu ser ut som ett ”rufälle” (jag är västgöte och det betyder ungerfär ”skräpigt”). 🙂 😉

Ritningen för utsidan är nästan klar och så fort den är färdig så skall jag visa er! Denna slänt där vi nu bygger en utbyggnad i två plan har varit min mardröm sedan vi flyttade hit. Inte har det gått att klippa gräset i slänten för den är för brant. Inte går det odla något för huset står på berg och sprängsten, och nu är det äntligen borta! Borta till förmån för något fantastiskt!

Vi har under hösten grävt ut, gjutit en klack och murat en stödmur som blir grunden till vår utbyggnad, och jag ser så fram emot hela projektet från början till slut!

På senare år har jag funnit att det är hela projektet som gör mig glad. Alltifrån att göra ritningar ihop, jag och Stefan, till att prata material och åka och titta på olika typer av material, fönster, belysning, golv! Allt är kul! Detta har lett till att vi kan inte få nog av projekt! Så kul! Vi har samma intressen och det gör saken ännu roligare!

Så här kommer en av alla de inspirationsbilder jag för tillfället har på mitt moadboard!

Vi har redan ritat in ett sätt att få till ett sådant här mönster som detta längs hela den långsida där vår utbyggnad löper och det kommer så klart mera, detta är bara en början!

Hoppas ni har en superfin måndag!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 tankar om “Så taggad på min nya trädgårdsdel!