Sista racet inför midsommar! 1 kommentar


Oj vilken start på veckan och fortsättningen bjuder mycket jobb men jag tycker det är härligt! Det blir alltid så här på jobbet precis innan midsommar. Allt skall hända och allt skall avslutas. Just nu har jag varit på promenad med vovvarna och nu väntar trädgården på att göras fin inför midsommar tror jag bestämt.

Att gå kvällspromenaden i trädgården är så himla roligt så här års. Har spanat in persikor och vindruvor i orangeriet och det är en härlig känsla att se det växa där. Längtar tills jag kan sätta tänderna i en persika för dom är så magiskt goda när man tar dom solvarma från trädet. Helt oslagbart.

Sista racet inför midsommar
Vindruvor

Jobbat långa dagar men vad gör väl det. I dag skulle jag ha handlat mat men jag hann inte så jag gör det i morgon i stället! Nu sitter jag här och planerar midsommar middag och vad jag skall hitta på för mysigt!

Självklart blir det sill och potatis. Det viktigaste är jordgubbstårta om ni frågar mig! Grillat på kvällen så tror jag det blir revben men vi får se! Jag skall försöka tänka lite klart under morgondagen nu skall jag gossa med mina vovvar en stund!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Sista racet inför midsommar!