Sjukstuga efter hemkomst från Barcelona! 2 kommentarer


Här har jag verkligen inte uppdaterad sedan jag åkte till Barcelona. Det blev sjukstuga efter hemkomst från Barcelona! Nu känner jag mig på G igen. I Barcelona drog jag på mig något och blev jättesjuk på plats. Fick ta taxin hem när vi var ute och åt middag på torsdagskväll i förra veckan och åka hem och lägga mig. På fredagen släpade jag mig ut i Barcelona för att hitta ett apotek då inte hade några febernedsättande tabletter med mig.

Sjukstuga efter hemkomst från Barcelona!
Vacker port från Barcelona!

Det kommer garanterat bli fler gånger i Barcelona så jag hoppas få möjlighet att avsätta lite tid och njuta av några av dom sevärdheter som finns där. På fredag när det var dags att flyga hem så fick jag släpa mig hem via Frankfurt men väl hemma så var jag sjuk och nedbäddad hela förra helgen.

Jag kvicknade till i måndags men kunde inte gå till jobbet med risk för att smitta någon så jag har jobbat hemifrån under veckan, men med en hosta som hette duga! I onsdags så vaknade Stefan upp och var lika sjuk! Nu tar jag hand om Stefan så han skall bli frisk och hundarna är så beskyddande om Stefan och vaktar honom hela tiden! Gulliga som få!

Det enda jag hann se av Barcelona förutom jobb var lite vackra fasader!

Vackra fasader i Barcelona
Vackra fasader i Barcelona

Det börjar bli väldigt nära jul och jag har inte riktigt kommit i gång ännu men nu i helgen hoppas jag kunna starta lite så vi hinner få lite adventsmysigt här hemma. Det är ju redan första advent nästa helg!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Sjukstuga efter hemkomst från Barcelona!