I veckan blir det en hel del resande!


I morgon blir det upp tidigt för i veckan blir det en hel del resande. Jag kommer tillbaka igen sent på fredag kväll.

Hemma är förstås Stefan och tar hand om gossetrollen Boss och Fonzen. Resan avslutas de sista 3 dagarna i Barcelona och det skall bli ett extra roligt besök. Jag hoppas så klart på lite fint väder. Jag har tittat på väderprognosen så ser den väldigt god ut just nu! Men det kan så klart ändras snabbt. Kanske hinner jag få lite sommarvärme så här i november

Topp med volangärm
I veckan blir det en hel del resande!

Ni som läser min blogg har vid det här laget insett att jag inte bloggat på 14 dagar. Jag har varit strängt upptagen med en hel del planerande och försökt fokusera ordentlig. Återkommer till det så småningom.

Träningen har också fått stryka på foten de sista 14 dagarna. Jag har dock gjort all min träning som jag skall så jag har inte fuskat. Det har dock varit sämre med uppföljningen här på bloggen. Det kommer. Jag har försökt fokusera på att få träningen gjord. Det gäller att bestämma sig för var man skall planer. Den kommande veckan kommer dock träningen få ”stryka på foten”. Jag kommer dock tillse att få till många steg. Det får sedan bli hård träning till helgen när jag är hemma igen.

Så ha lite tålamod med mig. Jag är i en fas som gör att jag har lite tidsbrist men snart är jag tillbaka som vanligt igen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.