Skapa känsla i rummet med speglar!


Att jag älskar speglar är ingen hemlighet. Det är en bra detalj för att skapa känsla i rummet med speglar . Jag har stora speglar överallt. Dels för att kunna se hur jag ser ut i helfigur, men också för att jag tycker det är vackert. Speglar kan man addera en känsla av att rummet är större eller man kan skapa effekter.

Sedan behöver man så klart speglar för att kunna sminka sig och för att göra sig snygg i håret. Speglar har helt klart ett väldigt stort användningsområde!

Nu har jag hittar helt underbara speglar

Speglar med fantastiskt ljus och som verkligen är något som jag tror de flesta tjejer någon gång drömt om, nämligen speglar med belysning.

Man kan använda dom i massor av fina miljöer och det är bara fantasin som sätter gränsen.

Speglarna har led belysning och avger ingen värme. De har fjärrkontroll med dimmer som går att justera från 0-100% och de har 3200 Kelvin dagsljus. Det är ljusets färgton som kan definieras som dess färgtemperatur och mäts i enheten Kelvin och hög färgtemperatur motverkar de blåaktiga färgtonerna. Det är detta som man eftersträvar när man har ”dagsljuslampor” och det ljus som alla makeup artister eftersträvar. Med andra ord väldigt fina speglar som finns i olika storlekar och olika ytfinnish!

Själv vet jag att jag vill ha en till min den nya walk-in-closet som jag skall inreda men jag hade även kunnat tänka mig på ett sidebord i mitt vardagsrum.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.