Träningsplan och pepp – Dag 1


Hur går det för er och er träning. Har ni svårt att komma i gång? Vill ni ha lite hjälp på vägen? Jag tänkte att jag nu skulle försöka att göra en bra plan som vi följer för att tillse att vi kommer i den form vi vill. Jag måste då tillägga att för min egen del så måste jag gå ner några kilon som jag lagt på mig under förra året med ofantligt mycket jobb och jag måste bara komma i form igen, så fort jag är tillbaka där jag vill vara så kommer jag istället att fokusera på hur man håller sin vikt och väg framåt. Men för mig är del helt avgörande att gå ner ett antal kilon.

Så jag tänker så här, vi startar idag! Det finns igen idé att skjuta upp det till morgondagen som du kan börja idag och jag tänker att jag lägger in ett inlägg om dagen för att vi skall komma framåt. Där delger jag er hur jag gör och så kan ni göra samma eller anpassa efter era egna mål och ert egna startläge! Ni kan lägga till eller dra i från. Vi är alla individer och behöver ni inte gå ner i vikt är det ändå viktigt att komma ut och röra på sig för kroppen behöver jobba för att må bra och för att alla fantastiska system skall fungera ultimat.

Jag tänker att detta blir peppande även för mig själv att göra ett inlägg om dagen med glada tillrop och/ eller tips

I dag börjar jag dagen med att tillse att jag går minst en promenad på 60 minuter i en följd, jag försöker sedan röra på mig i övrigt för att addera, men det är bara extra! Så en promenad som tar minst 60 minuter ligger på dagens utmaning. Klarar vi det!? Jag gör redan en del av detta, men jag tänker att om jag försöker skriva hur jag gör så kan ni alla hänga på!

DAGENS MÅL

Så dagens mål är en promenad på 60 minuter. Vill man inte gå ut kan promenaden med fördel göras på ett löpband.

Det finns också ett mellanmålsförslag, cappuccino och ett skivat äpple av valfri sort!

Kvällsmatsförslag är taco´s med nötfärs, paprika, coctailtomater, lök, gräddfil och riven ost!

Hoppas ni vill hänga på och sedan kommer ett inlägg om dagen om vad jag gör!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.