Spännande fortsättning följer i Showroom


I går  satt jag långt in till midnatt och sorterade kollektionsböcker. Dom är några stycken. Har inte ens gjort färdigt Designers Guild ännu, och sedan har jag William Yeoward, Christian Lacroix, Ralph Lauren kvar!

Innan vi platsbygger det som skall bli förvaringen för alla böcker så vill jag ha någorlunda kontroll på hur många böcker det faktiskt är, och det är många, väldigt många för vi har alla tyger och tapeter från alla kollektioner. Tanken är att böckerna skall förvaras i det bakre rummet. Ni kommer självklart få ser hur det blir.

I dag kommer skenorna till taket där belysning skall sitta. All el är redan dragen så det är ”bara” att sätta upp dom även om inte det heller är ”bara”. Allt måste blir snyggt och göras noggrant.

I går mjukfogade Stefan alla avslut och lister, och det ser helt fantastiskt ut. Nu är det fönstren som behöver putsas men det är ingen större idé förran det är färdigt på insidan. Det skall byggas förvaring. Hyllor skall monteras och sedan skall det tapetseras och den öppna spisen skall komma på plats. På fredag kommer montören och installerar luftvärmepumpen! Spännande! Vi närmar oss steg för steg och det är verkligen en spännande resa att bygga allt helt på egen hand.

Jag längtar alltid efter nästa steg för att få se hur det blir det vi planerat och tänkt!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.