Små fina bord i vårt vardagsrum!


Nu när vi har börjat göra om överallt så är det viktigt med detaljer. En sådan detalj är små fina bord i vårt vardagsrum. Nu när vi fått våra två nya fåtöljer att ha framför vår öppna spis så behövde vi också ett bord som passar in. Vi tycker om kontraster så det naturliga valet var ett svart bord. Vi valde ett bord från Hay som heter DLM. Det har en handtag som gör att man kan flytta bordet med ett enklet handgrepp. Vi tyckte det skulle passa perfekt att sätta ner sin kaffekopp eller varför inte ett glas champagne.

Här kommer vi sitta mycket framför öppna spisen i höst och vinter. Det har redan blivit min favoritplats med min första kopp kaffe.

Små fina bord i vårt vardagsrum!
Hay DLM med handtag 48×65 cm
Bordet kommer från Hay och heter DLM

Detta bord har ett handtag som man lätt kan lyfta och flytta bordet om man vill. Bordet vi har är i storleken 48×65 cm. I höjden på bordet har dom räknat med handtaget. Det kan vara bra att känna till. Vi har kommit fram till att vi även vill ha en liten puff här! Så det kommer vi beställa!

Nya fåtöljer till vårt vardagsrum!

Ytterligare en hörna med sidebord

Vi har också två skinnfåtöljer framför TV:n. Där blev det i stället ett bord i svart metall från Cane-Line. Väldigt fint och bordsskivan går även att använda som bricka om man vill. Det betyder att man kan bara lyfta av själva bordsskivan. Detta bord tål även att stå utomhus även om vi kommer ha det på insidan. Vi tyckte det blev perfekt och även detta bord finns i olika storlekar. Det bord vi har valt är det största på 52 cm i diameter och 62 cm högt. Perfekt att sätta glaset på vid fåtöljen.

Cane Line side bord
Bord från Cane-Line

Vi njuter av vårt hem

Det är härligt att njuta av att vara hemma! Vi kommer addera en del färg genom kuddar och annat. Just nu är det mycket svart, vitt och grått men vi har en soffa som är allt annat än i dom färgerna! Den innehåller allt i från limegrönt, lila, turkos och cobaltblå. Helt underbar om du frågar mig. Så speciellt färglösa kan jag inte säga att vi är. Skall visa er i ett annat inlägg.

Vi fortsätter vår resa att göra vårt hem till den plats där vi helst tillbringar vår tid.

I dag kommer troligen en leverans med lådor till min nya walk in closet så att jag kan fortsätta att flytta över kläder och göra fint! Det ser jag fram emot!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.