Trägalgar som jag målat vita för att matcha!


Nu när jag håller på att inreda min walk in closet så vill jag att allting skall vara perfekt. Jag har hittat det mest perfekta galgarna som är i metall och är målade vita. Fördelen med en tunn galge i metall är att dom inte ”bygger” i garderoben. Hade tidigare trägalgar som jag helt enkelt tagit bort för de tar för mycket plats. Trägalgar som jag målat vita för att matcha min nya fina vita walk in closet. Så himla nöjd med resultatet. Se vad ni tycker.

Här nedan ser ni några av mina klänningar på vita metallgalgar, och under hänger några set på galgar som är av björk.

Klänningar

Trägalgar måste bli vita

Det som jag inte hittat någonstans är kjol-galgar som är vita. Det närmaste jag kunde hitta var IKEA´s galgar som var i björk. Jag har köpt dessa och sedan målat dom vitt med sprayfärg. Innebär så klart en del jobb men det är just detaljerna som gör helheten som jag brukar tjata om. Man måste helt enkelt ta sig det besväret om man vill att det skall bli perfekt. Så det innebar att tejpa samtilga galgar på tre ställen. Stefan gjorde en målarställning och sedan har alla spraylackats med vit färg.

Resultatet blir så fint

Jag tycker att resultatet talar för sig själv. Det blev precis så fint som jag vill ha det. Så nu har jag startat nästa omgång med galgar som skall målas. Jag har nämligen en hel del kjolar.

Trägalgar som jag målat vita för att matcha!
Trägalgar som jag målat vita för att matcha!

Min tidigare walk in closet var helt inredd i ek. Den här gången ville jag ha en helt vit walk in closet och då gäller det att göra det i minsta detalj. Nu inväntar jag bara viss inredning som är restnoterat. Vi får lådor i morgon och vissa delar på söndag om allt stämmer med leveranstider. Ändå ganska bra att allt kommer på plats bit för bit. Jag hinner göra färdigt en del i taget och det känns väldigt skönt. Fram tills nu är jag så himla nöjd med resutlatet! Jag älskar min nya walk in closet!

Nu hoppas jag att ett antal lådor levereras i morgon. Nämare bestämt stycken vita lådor. På söndag kommer lådor med glasfront, även dom 8 till antalet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.