Efter regn kommer solsken


Efter regn kommer solsken säger ordspåket. Här spöregnade det verkligen i går men solen tittade ändå fram mellan skurarna! Det var ganska mysigt ändå tyckte jag. Inte behövde jag vattna på utsidan heller för det verkligen öste ner ett antal gånger och vattnet rann som en midre flod nerför backen!

Mellan skurarna så åkte vi in till stan och tog en fika på Da Matteo vid Magasinsgatan. Dom har dom mest underbara bullarna. Så vi åt var sin bulle och drack en fantastisk cappuccino. Livet är härligt ändå! Titta på de fina konstverken i kaffet!

Efter regn kommer solsken
Efter regn kommer solsken med en fika i stan

Vi hittade även dom här solstolarna. Vi tänkte att dom kanse vi kan ha i vår husbil nästa år. Fina eller hur!

Solstol till husbilen

Vi var även en sväng på stan och köpte ett par nya skor till Stefan av samma modell han hade innan men i en annan färg.

Jag har ytterligare en vecka kvar på min semester och den skall innehålla lite av varje så det känns härligt. Jag känner mig utvilad men har ändå en vecka kvar. Så brukar det inte vara! Helt plötsligt är semestern slut men i år känns det som vi nyttjat vår semester maximal! Känns fantastiskt!

Det är då jag börjar tänka på att det ändå är rätt mysigt med höst och vinter för en människa som jag som älskar hösten! Det är min bästa årstid! Men än är det långt kvar. Augusti är en sommar månad och den har knappt börjat! September brukar vara fantastiskt med mycket sol men lite svalare väder!

Nu skall jag försöka fixa min andra tid för vaccinering som jag lyckats med att missa! Vi får se hur det går!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.