Inredningstips och att frossa i färg!


I bland har jag dagar när jag bara går ut till mitt showroom och bara frossar i färg och tyger och mönster. För mig är det ett sätt att göra nya kombinationer och samtidigt leva ut mina färgdrömmar!

Själv älskar jag färgerna blått, grönt och lila och när dom finns i kombination då blir jag KÄR! Detta är ett sådant tyg! Att sedan vara lite modig och ta upp den färg som är minsta gemensamma nämnaren, nämligen rosa som överkast. Det blir symfoni!

Att tapetsera blir precis just så bra som man vågar göra det. Just knepet att tapetsera väggar som ligger i fil blir fantastiskt bra. Här en coboltblå tapet från Designers Guild i kombination med en annan tapet i svart/vitt också den från Designers Guild! Observera stort mönster i kombination med lite mindre väldigt återkommande mönster! Bra kombination. Vågat och fint! Dessa väggar var i min förra butik! Där tapetserade vi om 2 gånger om året! Nytt, Nytt!

Detta är också ett inrednignstips som är enkelt att göra och blir en fantastisk fond. Hyllor där man tapetserar ryggen med en tapet! Här i silver och vitt! Det blir ett sådant fantastisk blänk så det förhöjer den tråkigaste hylla!

Lampskärmar i mini-format blir så fantastiskt vackra! Att dessutom limma på fina band gör det så vackert. Att blanda vågade mönster med svart/vitt gör att balansen blir bra! Denna bild kommer från mitt sovrum i sommarhuset!

Ett annat superenktel tips är att köpa små fina ramar och rama in vackra tyger som passar till inrednignen! Jag behöver väl inte tillägga att färg är min passion i livet! Att kombinera det med en annan passion är inte dumt, nämligen hundar! Älskar alla mina Cavalier King Charles Spaniel som funnits i mitt liv. Alla med sin egen personlighet som varit väldigt speciell!

Lite roliga pyssel förgyller vilken miljö som helst och det är oftast det enkla som är det bästa!

Hoppas ni gillar mina tips!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.