Städning inför hösten!


I dag kände jag att vi går lite mot höst! Jag blev lite sugen på städning inför hösten! Att göra fint och mysigt. Jag älskar hösten. September är en av de bästa månaderna på året om du frågar mig! Jag startade redan i går kväll och körde massor med tvättmaskiner. Tog ner gardiner och tvättade. Tvättade nya handdukar som jag ännu inte hunnit. Gardinerna har jag redan fått på plats igen.

Lådor i köket

I dag på förmiddagen bestämde jag mig för att det är samtliga lådor i köket som skulle få en ordentlig städning och genomgång! Nu när jag har byggt mitt nya skafferi så har jag fått så mycket mer plats över i köket! Det måste så klart nyttjas och arrangera om lite grand.

Dyrt med mat och el

Mitt skafferi kunde nog inte komma vid ett bättre tillfället. Nu kan jag förvara mer än jag gjorde innan och det betyder att jag kan handla när det är billigt av det som jag vet att jag använder frekvent. Jag tycker dessutom att det är väldigt roligt att vara ekonomisk. Jag använder helt enkelt hellre mina pengar till roliga saker än lägger på produkter som i flera fall har gått upp till mer än det dubbla.

Spartips

Kaffe är en sådan produkt! Vi gjorde en förändring här hemma i våras och köpte oss en termos. Nu brygger vi kaffe och tömmer upp det på en termosen. Dels så spar vi el med att inte ha på kaffebryggaren i flera timma (det blev ofta så). Dessutom resulterade det i att vi inte gör av med så mycket kaffe. Det beror på att tidigare stod kaffet och brände på värmeplattan och det är det värsta jag vet. Då bryggde vi nytt kaffe och då gick det åt både mer kaffe och el. Det är dom små insatserna som faktiskt kan göra stor skillnad.

Städa och göra fint

Sedan har det blivit dammsugning och damning! Det är så härligt på något sätt när man städat att då sätta sig ner med en kopp kaffe en stund blir en riktigt njutning.

Här skiner solen med en klarblå himmel! Vad gör ni på er söndag?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.