Taket är färdigt i min walk-in-closet


I dag när jag kom hem så sa Stefan att ”gå upp och titta i din walk-in-closet först”. Självklart sprang jag upp för trappan för att se hur långt Stefan kommit och det visade sig att taket är färdigt i min walk-in-closet. Magisk känsla! Tänk att detta underbara rum är mitt alldeles egna. Vem får en egen walk-in-closet byggd till sig på över 20 kvm! Jag tydligen!

Taket är färdigt i min walk-in-closet

Nu skall jag flyga omkring i mitt nya rum och känna in det. Varje kväll jag lägger mig så drömmer jag om inredningen! Så härligt känsla och det är detta jag älskar med alla projekt. Den där känslan!

Min walk-in-closet känns väldigt stort

Rummet känns ännu större än vad det faktiskt är! Skall bli så roligt att komma vidare. Nästa projekt är att sätta ribbor i taket till undervåningen. Sedan isolera och sätta takplattor även där! Nu har Stefan sitt perfekta egentillverkade verktyg som underlättar så han kan jobba ensam på ett effektivt sätt.

Ni hittar lösningen till verktyget HÄR och hur Stefan har gjort!

Rummet känns väldigt stort och ni ser kankse var det skall stå garderober. De skall stå längs den väggen där ni ser ett större utrymme på höger sida om fönsterpariet. Det blir gGarderober som är 60 cm djupa som skall stå längs hela långväggen som är nästan 6 meter lång. Men först skall det spacklas, målas, läggas golv och tapetseras så klart. Foder skall på plats och skorstenen som ni inte ser i bild här skall byggas in.

Kanske kan jag rentav börja sy lite gardiner i helgen. Jag längtar efter att få inreda min underbara walk-in-closet. En dröm som blir sann!

Hur härligt är inte detta! Känns extra bra att det är fredag i morgon!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.