Semster-start-fredag startar i dag


I dag är det sista arbetsdagen och semester-start-fredag startar i dag! Kanske spiller arbetet över lite på nästa vecka, men det gör mig ingenting alls! I sommar skall jag och Stefan ägna oss mycket åt vår utbyggnad. Det är det vi älskar att hålla på med.

Somrig outfit på sista arbetsdagen

Självklart skall vi även ta oss lite lediga dagar och det blir med säkerhet en del dagsturer. Både planerade och mer spontana! Allting beror på vädret! En tur till Skåne burkar vara obligatiorisk, och jag skulle önska en tur till Skrufs Glasbruk.

Min semester skall ägnas åt små antikrundor, loppisbesök, bada i havet med hundarna och vårt bygge och min trädgård. Jag vet inte hur långt vi kommer, men att planera i min walk-in-closet och att möblera hade så klart varit roligt! Men det är också roligt att ha något kvar till hösten! Rom byggdes som bekant inte på en dag! Semestern är bara fyra veckor och man kan inte hinna med hur mycket som helst (har jag lärt mig även om det är svårt att ta in) även om jag gärna vill!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_0442-1024x685.jpg

Träningsfokus

Jag skall också försöka fokusera på min träning en hel del! Programet har jag redan gjort HÄR men måste erkänna att denna vecka har jag slarvat. Jag tänker som så att det är inget att bry sig om utan det är bara att komma igen och starta så fort semestern börjar det vill säga i morgon lördag!

I kväll tror jag bestämt att det bara blir en mysig kväll! Vi har några saker vi måste fira! Men först skall jag avverka min sista arbetsdag och den kommer blir lång det vet jag redan nu. Fast jag gillar att jobba så det är inte ett problem! Hoppas ni får en fin dag!

I kväll har jag även tänkt publicera del två i serien om vårt växthus/orangeri!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.