Tallriksunderlägg i svart!


I går hade vi en härlig dag på stan! Handlat lite roliga prylar och lite julsaker. Köpte bland annat ett jättefina tallriksunderlägg i svart till våra middagsdukningar i en modell jag redan har men inte i denna färgen! Så fina. Köpte även roliga servettringar. Jag skall strax visa er vad jag menar med det. När man tänker till lite utanför det normala, och hittar servettringar bland barnsaker som skall användas till något helt annat. Där kompletterar verkligen jag och Stefan varandra perfekt för han har verkligen förmågan att se utanför det tänkta användningsområdet. Så det är kul att handla med honom.

Tallriksunderlägg i svart!
Tallriksunderlägg i svart!

Rosa Servettringar blev en björn!

Jag skulle egentligen ha köpt rosa servettringar med bling-bling, men det blev i stället dessa. Mest för kul för att dom var så söta och det är egentligen en liten skallra för små bebisar.

Servettringar
Servettringar

Handlade julklappar och tittade på vackra saker!

Vi var även på Nordiska Kompaniet en sväng och det blev några julklappar! Fikade, och det blev varsin morotskaka med cappuccino. Sedan tog vi ytterligare en sväng och tittade runt.

morotskaka

Jag fullkomligt älskar porslinsavdelningen på NK och dom har en serie som vi numera har i husbilen från Versace och kanske med lite tur får man några s

Versace

De rosa Versace tallrikrarna har vi i vår husbil, och jag har tänkt komplettera med några detaljer. Så härligt med fint porslin.

Versace rosa

Jag älskar också dessa underbara vaser från Reijmyre Boda i olika färger och mest av allt är jag förälskad i vasen med bubblor! Så vacker!

Vaser från Reijmyre
Vaser från Reijmyre

Det var en härlig dag på stan. Jag köpte också några julgranar i papper som jag skall ha som dekoration på bordet i matrummet. Men det får jag visa när det blir dags! Hoppas ni får en fin fortsatt dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.