Tapeter från Designers Guild vårkollektion 2021


I dag tänkte jag visa lite hur den nya tapetkollektionen från Designers Guild 2021 ser ut! Alltid lika spännande och ett säkert vårtecken!

Som vanligt kommer dom med en mängd nya tapeter och på bilden ovan kan ni se en av de lite mer vågade tapeterna för säsongen.

Här nedan kan ni också se både tapeter och tyger i skuren sammet. Skuren sammet är verkligen Designers Guild bäst på. Alltid så vackra tyger med otroligt fina mönster, hög slitstyrka som gör att man till och med kan ha dom flesta tyger i offentlig miljö. Det betyder att i hemmet är det inga problem med ett sådan tyg. I bakgrunden på bilden ser ni några fler tapeter för säsgonen. Den mest ljuvliga tapet i blå och gröna nyanser! Vill ha!

Tapeten nedan är nog en av de vackraste tapeter jag vet. Detta är en gammal tapet i en ny färgställning. Tidigare hade jag den själv i rosa och silver i mitt sovrum! Så vacker och nu kommer den i nya färgställningar!

I svart vitt är den bara helt underbar! Så snygg! Verkligen ett statement!

Vill man vara lite mer åt det romantiska hållet så kommer den här underbara tapeten i blått!

Det är verkligen ”vill ha” känsla på det mesta! Så roligt att åter igen komma i gång med en ny säsong. Nu skall bara webshoppen fylllas med alla nyheter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.